MplaMpla

728x90
A+ A A-
Το Facebook δημοσιοποιεί τις κοινοτικές οδηγίες και εισάγει μια διαδικασία προσφυγής

Τον περασμένο Μάιο, η Guardian δημοσίευσε ένα leaked αντίγραφο των οδηγιών μετρίασης (ελέγχου) του περιεχομένου του Facebook, οι οποίες περιγράφουν τις πολιτικές της εταιρείας για τον καθορισμό του κατά πόσο κάποιες δημοσιεύσεις πρέπει να αφαιρεθούν από την υπηρεσία. Σχεδόν ένα χρόνο αργότερα, το Facebook κάνει ένα εκτεταμένο σύνολο αυτών των κατευθυντήριων γραμμών που είναι διαθέσιμες στο κοινό, μια κίνηση που αποσκοπεί στη συγκέντρωση πληροφοριών από χρήστες σε όλο τον κόσμο.

 

Η εταιρεία εισάγει επίσης μια νέα διαδικασία προσφυγής, επιτρέποντα

...
Τρίτη, 24 Απριλίου 2018 12:04
Published in Τεχνολογία
Written by
Read more... 0
Ο Ουρανός είναι… κλούβιος - science - Φυσική – Διάστημα
Ο Ουρανός είναι ο έβδομος σε απόσταση από τον Ήλιο και ο τέταρτος σε μάζα πλανήτης του Ηλιακού συστήματος. Ούτε οι αποστολές που πέρασαν από τον Ουρανό (π.χ Voyager 2), ούτε τα νέας γενιάς επίγεια και διαστημικά τηλεσκόπια είχαν καταφέρει μέχρι σήμερα να συλλέξουν στοιχεία για την σύσταση της ατμόσφαιρας του πλανήτη. Ένα από τα ερωτήματα που υπήρχαν για τον Ουρανό είναι αν τα νέφη που σχηματίζονται σε αυτόν αποτελούνται από αμμωνία ή υδροθείο.

Ερευνητές από την NASA, το πανεπιστήμιο της Οξφόρδης και το πανεπιστήμιο του Λέστερ στην Βρετανία με δ

...
Τρίτη, 24 Απριλίου 2018 12:04
Published in Τεχνολογία
Written by
Read more... 0

Για κάποιο ανεξήγητο λόγω, το Samsung Galaxy Note 7, που αποσύρθηκε από την αγορά και οι συσκευές που δεν επιστράφηκαν, απενεργοποιήθηκαν για πάντα, πέρασε από το website της Wi-Fi Alliance, με Android 8.0 Oreo.

Δεδομένου ότι κανείς δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει το Galaxy Note 7, μας φαίνεται λίγο τρελό να ζήτησε η εταιρία πιστοποίηση για το Oreo στην συσκευή.

Το Galaxy Note 7 FE, έχει ήδη πάρει την πιστοποίηση από την Wi-Fi Alliance. Ίσως έχει γίνει κάποιο λάθος από την εταιρία ή ίσως συμβαίνει κάτι άλλο που δεν γνωρίζουμε.

Samsung Galaxy Note 7: Παίρνει πιστοποίηση Wi-Fi με Oreo! Τι έγινε λέει;Δεδομένου πως το Note 7

...
Τρίτη, 24 Απριλίου 2018 12:04
Published in Τεχνολογία
Written by
Read more... 0

Το brand Honor έχει ήδη αρχίσει να παγιώνεται στις συνειδήσεις του Ελλήνων καταναλωτών, καθώς εκπέμπει δυναμισμό, υψηλή ποιότητα, καινοτομία και προπάντων ασυναγώνιστη τιμολογιακή πολιτική που καθιστούν τα Honor smartphones ως προτάσεις που όχι μόνο καλύπτουν τις ανάγκες των καταναλωτών, αλλά παράλληλα κάνουν καλό και στην ήδη ταλαιπωρημένη τσέπη μας!

Honor 9 Lite GLACIER GREY (800px) (2)

Πρόσφατα, είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε από κοντά τα νέα Honor (9 Lite και 7X) σε ένα ειδικό event που έλαβε χώρα την προηγούμενη Παρασκευή...  Ο KimJin, επικεφαλής της Honor στην περιοχή της Κ

...
Τρίτη, 24 Απριλίου 2018 11:10
Published in Τεχνολογία
Written by
Read more... 0

Μπορεί να πει ή να σκεφτεί κανείς ο,τιδήποτε - από τα καλύτερα μέχρι τα χειρότερα - για την κληρονομιά την ιστορική αυτής εδώ της νοτιοανατολικής άκρης της Ευρώπης που ονομάζουμε "Ελλάδα", μα δεν μπορεί ν' αμφισβητήσει πως αυτή έχει να επιδείξει μία από τις πλουσιότερες και πλέον ενδιαφέρουσες μυθολογίες του κόσμου. Υπάρχει τόση γοητεία και ποικιλία στο ανθρωπόμορφο θεϊκό παραμύθι των προγόνων μας, ώστε και... λίγες είναι μάλλον οι τηλεοπτικές σειρές, οι ταινίες, τα βιβλία και τα κόμικς που την αξιοποίησαν ως υλικό όλα αυτά τα χρόνια. Τα video

...
Τρίτη, 24 Απριλίου 2018 11:06
Published in Τεχνολογία
Written by
Read more... 0

Νέο iPhone SE χωρίς υποδοχή ακουστικών αλλά με ασύρματη φόρτιση

Έντονες είναι οι φήμες ότι η Apple ετοιμάζει το λανσάρισμα ενός ανανεωμένου iPhone SE από το οποίο θα απουσιάζει η υποδοχή ενσύρματων ακουστικών ενώ θα διαθέτει ικανότητα ασύρματης φόρτισης.

Μόλις πριν από λίγες ημέρες η ιαπωνική ιστοσελίδα Macotakara, επικαλούμενη πληροφόρηση από στελέχη εταιρειών που κατασκευάζουν θήκες smartphones, υποστήριζε ότι το iPhone SE 2 θα έχει μεν σχεδόν τις ίδιες διαστάσεις με το υπάρχον μοντέλο αλλά χωρίς το headphone jack των 3,5 χιλιοστών.

Το αρχικό iPhone SE έκανε την εμφάνισή του τον Μάρτιο του 2016 με μόνη βελτ

...
Τρίτη, 24 Απριλίου 2018 11:05
Published in Τεχνολογία
Written by
Read more... 0
Σκαλίσματα ή τέχνη τα σχέδια σε πανάρχαιες πέτρες; - science - Τεχνολογία – Πλανήτης
Πριν από 100 χιλιάδες έτη άνθρωποι που ζούσαν στο σπήλαιο Blombos στην Νότιο Αφρική άρχισαν να χαράσσουν γραμμές σε κόκκινες πέτρες σχηματίζοντας κάποια σύμβολα που σε κάποιους θύμισαν τα σημερινά... hashtag. Οι πέτρες αυτές έχουν ηλικία παλαιότερη από εκείνη των πρώτων δειγμάτων τέχνης που ήταν σπηλαιογραφίες που απεικόνιζαν κυρίως ζώα αλλά και ορισμένες φορές ανθρώπους.

Η χάραξη των γραμμών στις πέτρες θεωρήθηκε από κάποιους ειδικούς ως η πρώτη προσπάθεια του ανθρώπινου είδους να κάνει ενέργειες συμβολισμού διαδικασία που αποτελεί δείγμα υψη

...
Τρίτη, 24 Απριλίου 2018 11:05
Published in Τεχνολογία
Written by
Read more... 0
Μιλώντας για τα μυστικά του Σύμπαντος με τον Δρ. Σπύρο Βασιλάκο

Τον συνάντησα μετά το πέρας της συναρπαστικής- εκλαϊκευτικής ομιλίας για την Δημιουργία του Σύμπαντος, που παρέθεσε προσφάτως, στην αίθουσα της πρώτης Βουλής των Ελλήνων, ευρισκόμενη στο Ναύπλιο. Συγκαταλέγεται στους κορυφαίους Κοσμολόγους, είναι ο Διευθυντής Ερευνών Ερευνών Αστρονομίας και Εφαρμοσμένων Μαθηματικών της Ακαδημίας Αθηνών, ενώ μόλις προ ολίγων ημερών, διορίστηκε ως Πρόεδρος της Εθνικής Αστρονομικής Επιτροπής. Ο λόγος γίνεται για τον διεθνώς καταξιωμένο Αστροφυσικό-Κοσμολόγο Δρ. Σπύρο Βασιλάκο, που ευγενώς μου παραχώρησε την ακόλου

...
Τρίτη, 24 Απριλίου 2018 11:05
Published in Τεχνολογία
Written by
Read more... 0

Διαρροή νέου press render του LG G7ThinQ και πιστοποίηση δύο εκδόσεων

Νεότερη διαρροή press render του LG G7ThinQ αποκαλύπτει όλες τις πλευρές της επερχόμενης ναυαρχίδας της κορεατικής εταιρείας.

Πρόκειται για την τρίτη σημαντικήδιαρροήπου να αφορά το G7ThinQ και όπως φαίνεται αποκαλύπτει κάθε λεπτομέρεια του επερχόμενου smartphone. Πιο συγκεκριμένα, στο επάνω μέρος φαίνεται η υποδοχή που θα φιλοξενεί την κάρτα SIM (αντί για το πλάι), ενώ στο κάτω μέρος αποκαλύπτεται η υποδοχή ακουστικών, η υποδοχή USB Type-C για φόρτιση και ενσύρματη μεταφορά δεδομένων καθώς και το βασικό ηχείο.

Στις πλευρές φαίνεται ότι θα υπάρχο

...
Τρίτη, 24 Απριλίου 2018 11:05
Published in Τεχνολογία
Written by
Read more... 0

Η LG "φέρνει" την Άνοιξη εξαλείφοντας τις αλλεργιογόνες ουσίες με τη δύναμη του ατμού [Video]

[Δ.Τ.]

H LG πιστή στην ανθρωποκεντρική της φιλοσοφία, αναγνωρίζει τις ανάγκες των καταναλωτών τόσο για την καλύτερη δυνατή απόδοση στην πλύση όσο και για την εξάλειψη αλλεργιογόνων χρησιμοποιώντας τη δύναμη του ατμού και της τεχνολογίας TrueSteam η οποία ενσωματώνεται στη σειρά πλυντηρίων και πλυντηρίων – στεγνωτηρίων της LG.

Με τις αλλεργικές παθήσεις να ‘ανθίζουν’ κατά τη διάρκεια των μηνών της Άνοιξης, κυρίως λόγω της αλόγιστης παρέμβασης στη φύση, της καταστροφής του δασικού πλούτου και την αύξηση της ατμοσφαιρικής ρύπανσης, τα πλυντήρια και

...
Τρίτη, 24 Απριλίου 2018 11:05
Published in Τεχνολογία
Written by
Read more... 0

Video Της ημέρας

Facebook

www.MplaMpla.com on Facebook

Dublinbet

Visit dublinbet.com

888 Casino

Bonus

Ακολουθήστε μας

Click Now!
Website Development and Design © IT4Co | All rights reserved. στοίχημα

Login or Register

Facebook user?

You can use your Facebook account to sign into our site.

Log in with Facebook

LOG IN

Register

User Registration